luni, 23 ianuarie 2012

Ou in coaja de paine

acest ou a fost inventat cand Sara era mai micuta, nu manca oua si m-am gandit sa fac un ou ochi haios si gustos care sa o convinga vizual sa manance si, a functionat :))) din cand in cand imi cerea ou din ala frumos ;)
asa ca de atunci, din cand in cand ne rasfatam cu un ou ochi frumos dar si gustos

se ia o felie de paine de secara i se scoate miezul in asa fel incat sa nu se rupa coaja si se pune felia de panie in tigaia incinsa in care s-a pus o lingura de ulei
in mijloc se adauga oul
se lasa doua trei minute la foc mic. inaite sa se intoarca oul pe partea cealalta se pregateste o felie de cascaval apoi se intoarce oul
si se pune felia de cascaval pe partea prajita
se adauga un capac peste tigaie ca sa se inmoaie cascavalul si se lasa un minut jumate - doua. se condimenteaza cu piper, sare nu pentru ca este sarat cascavalul si se serveste cu miezul rupt din felia de paine
pofta buna si sa ne fie de bine ca tare bun mai este :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu