luni, 23 aprilie 2012

Omleta la sandwich maker

"Nevoia te invata!" Nu stiu cine a zis, dar este atat de reala zicala asta. Atat de reala pe cat este omleta mea la sandwich maker :))


Pe la ora pranzului mi s-a facut pofta de omleta, asa ca am dat navala in frigider, am scos ingredientele (doua oua, cateva fire de marar, o felie de branza degresata, sare, piper, cateva ace de rozmarin tocate marunt), le-am amestecat siiiiiiiiii, surprizaaaaaaaaaaa... am uitat ca nu sunt gazeeeeeeee de doua zile :((... si acum? ce fac??? imi spun: use your brain Kati, use your brain

am dar un search in mintea mea si am gasit solutia: fac omleta la sandwich maker :))

din compozitie am facut 3 sharje a cate 4 bucati de omleta. de unde omleta era doar pentru mine, daca o faceam in tigaie, am sheruit-o cu tata, pentru mi se parea prea multa. shmekeria e urmatoarea, dupa ce torn compozitia in spatiul de sandwich (masina e incinsa) las compozitia sa se intareasca mai bine de jumatate si apoi acopar cu partea superioara a masinutzei ca sa se gateasca bine dar si ca sa isi pastreze forma.
nu cred ca este o solutie ca de acum sa fac toate omletele la sandwich maker (pentru ca as pierde foarte mult timp), dar pentru o gustare altfel pentru copii si nu numai o sa pastrez in minte aceasta intamplare. :) si chiar sipentru eventualele pene de gaz ;)